26.11.06

ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!

Furios Bojas 4 - 2 Ορφέας
(Γιαννέλος (4))

Ήταν μια μαγική βραδιά η χθεσινή για τους "bojistas". Οι Furios έπιασαν πολύ καλή απόδοση απέναντι σε έναν καλό από τη μέση και πάνω σύνολο, με πολύ καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές και αλληλοκάλυψη στο κέντρο. Ο Γιαννάκος κράτησε το 3-2 με καθοριστικές επεμβάσεις. Οι Χριστάκης-Σφακιανάκης ήταν "συμπληγάδες" στην άμυνα. Ο Makrog ήταν ο άρχοντας του κέντρου. Ο Νιάνιος πραγματικό μηχανάκι στα ακρά. Ο Μάρκος πάλεψε και κέρδισε μάχες στη γραμμή, στο πρώτο του παιχνίδι με τους Furios, μετά σχεδόν από ένα χρόνο (λόγω τραυματισμού). Ο Στρατάκης έκοβε και έραβε μπροστά από το Μakrog, δημιουργώντας πολλές φάσεις. Τέλος, ο Γιαννέλος ήταν αρκετά αποτελεσματικός και αρκετές φορές μέσα στις φάσεις.
Ο Τσικρικάς δεν αγωνίστηκε, βοήθησε ωστόσο από τον πάγκο. Σαν Coachik πλέον, διετέλεσε χρέη προπονητή, καθοδηγόντας πολύ καλά την ομάδα.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο και τελικά ήταν ο Ορφέας που άνοιξε το σκορ. Οι Furios πέρασαν στην αντεπίθεση και σε μία εξ' αυτών μετά από παράλληλη πάσα του Νιάνιου ο Γιαννέλος με συρτό σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Μετά ήρθε η ανατροπη με δύο γρήγορα γκολ από το Γιαννέλο. Στο 2-1, ο Γιαννέλος βγήκε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τέρματος. Το 3-1 ήρθε σχεδόν αμέσως, όταν καταπληκτική ψιλοκρεμαστή μπαλιά του Στρατάκη βρήκε το Γιαννέλο μόνο του στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αυτός πρόλαβε την έξοδο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο ο Ορφέας πίεσε και κατάφερε να μειώσει σε 3-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β' μέρος, οι Furios παίζοντας με αντεπιθέσεις δημιούργησαν πολλά προβλήματα και θα μπορούσαν να τελειώσουν πιο νωρίς το παιχνίδι. Οι αντίπαλοι, εγκλωβισμένοι στην πολύ καλή λειτουργία της άμυνας, και χάνοντας τη μάχη του κέντρου, προσπάθησαν με πίεση ψηλά να πετύχουν τέρμα. Ωστόσο, οι Furios με το Γιαννέλο συνεχώς προωθημένο και τους Νιάνιο, Στρατάκη και Μάρκο να ανεβαίνουν αστραπιαία, χάσανε πολλές ευκαιρίες για τέταρτο γκολ. Τελικά αυτό ήρθε 8 λεπτά πριν το τέλος, όταν η μπάλα έφυγε από την άμυνα, έφτασε στο Γιαννέλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 4-2. Το προβάδισμα των 2 τερμάτων έφερε εκνευρισμό στις τάξεις του αντιπάλου, που ουκ ολίγες φορές προκάλεσε χωρίς αιτία με τη συμπεριφορά του. Πρώτα σε διεκδίκηση της μπάλας στη γραμμή του πλάγιου, όταν 2 παίχτες των αντιπάλων διαδοχικά έσπρωξαν το Σφακιανάκη, και προς το τέλος του αγώνα, όταν επιθετικός των αντιπάλων έσπρωξε το Γιαννάκο μόλις αυτός μπλόκαρε τη μπάλα, αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα. Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής, είχε χάσει προ πολλού τον έλεγχο του αγώνα. Το παιχνίδι τελείωσε με τραυματισμό των αντιπάλων.
  • Χωρίς αμφισβήτηση, το πιο δυνατό ματς που έχουνε παίξει ως τώρα οι Furios, με δυνατές μονομαχίες σε όλες τις γραμμές.
  • Εριστικότατος ο παίχτης που αποβλήθηκε. Ήταν αυτός που διαπληκτίστηκε με το Makrog στο α' μέρος, και προκάλεσε τους Σφακιανάκη και Γιαννάκο στο β' μέρος, κερδίζοντας επάξια την αποβολή του από τον αγώνα
  • Κάκιστος για ένα ακόμη παιχνίδι ο διαιτητής, κυρίως στο α' μέρος.
  • Μαεστρική καθοδήγηση του Τσικρικά από τον πάγκο, που βοήθησε την ομάδα σε κρίσιμα σημεία κάνοντας εσωτερικές αλλαγές.
  • Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ωστόσο κάποιες κακές πάσες και μερικά χαμένα τετ-α-τετ κράτησαν το σκορ στο 4-2.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thelw na mpw ena megalo bravo sta paidia, pou epai3an me pathos kai tolmh se ena duskolo paixnidi kai kataferan na kerdisoun kai na anebasoun psixologia!!

Bravo kai stous 8!!

Ανώνυμος είπε...

Egw tha elega bravo kai stous 9!
Coachilo isoun sigkinitikos apo ton pagko kai mas edoses kouragio kai pisti oti mporoume na nikisoume...

Kai oi 9 loipon itan iperoxoi...

Ανώνυμος είπε...

Gianelo, kataplhktiko reportaz...

o kalyteros agwnas poy exw paixei me toys bojas.

"kai oi 9 htan yperoxoi"

Ανώνυμος είπε...

Kai gw me th seira mou na pw oti einai enas apo tous agwnes pou 8a 8ymamai kairo kai isws o kalyteros pou exw summetasxei, toulaxiston ton teleytaio kairo...

9 MAXHTES

ayto akribws,tpt allo...

Ανώνυμος είπε...

Paidia sygxarhthria gia thn megalh emfanish pou kanate...To swma mou mporei na zouzounize sthn a8hna h skepsh mou omws htan konta sas...
Kai pali mpravo!

Ανώνυμος είπε...

Tha pai3oume agwna mesa sthn ebdomada?

Ανώνυμος είπε...

Paidia, exw na dhlwsw oti meta apo iatriko anakoinwthen, eimai ektos drashs mexri thn erxomenh tetarth!
To lew enhmerwtiko, giati tha pri3w apo ton pagko.....Dei3te upomonh paidia!!