16.11.06

Επαιξε όσο χρειάστηκε...

FURIOS BOJAS 9 - 0 ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΟ
(Γιαννέλος(4), Νιάνιος(2), Λάγκας, Στρατάκης, Τσικρικάς)


Εύκολο αποδείχθηκε ένα ακόμα βράδυ για την ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι "bojistas" έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο με αλληλοκάλυψη, pressing και κατά περιόδους καλό passing game, χωρίς ωστόσο να εξαντλήσουν όλα τα αποθέματα των δυνατοτήτων τους.

Το παιχνίδι άρχισε αναγνωριστικά, αλλά το σκορ δεν άργησε να ανοίξει. Μετά από τις ευκαιρίες των πρώτων λεπτών, ήρθε το πρώτο γκολ, έστω και με τη βοήθεια της τύχης. Ο Τσικρικάς βγήκε από δεξιά και με παράλληλη σέντρα βρήκε το Γιαννέλο στη μικρή περιοχή ο οποίος με περίεργο πλασέ έστειλε αργά τη μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου. Το δεύτερο γκολ πέτυχε πάλι ο Γιαννέλος αφού ύστερα από πολύ καλή κάθετη πάσα του Διαμαντή, και αφού η μπάλα ξεγέλασε τον ήδη πεσμένο τερματοφύλακα, την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Λάγκας, ύστερα από πάσα του Τσικρικά από αριστερά, με έξυπνο γυριστό σουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα τέταρτο γκολ από το Γιαννέλο, όταν μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού έπιασε μονοκόματο γυριστό σουτ.

Στο β' μέρος η πίεση ψηλά και η καλή αμυντική λειτουργία, καθώς και οι επεμβάσεις του Γιαννάκου σε καποιες επιθετικές προσπάθειες τον Αγριοχόρτων, δεν άφησαν αμφιβολίες για το ποιος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης. Έτσι, ήρθε φυσιολογικά το 5-0 από τον Τσικρίκα. Ο "Τσικρίλο",που σκοράρει για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, απέδειξε ότι αν και αμυντικός, έχει άριστη σχέση με τα αντίπαλα διχτυα. Έτσι, με διαγώνιο σουτ από δεξία από το ύψος της μικρής περιοχής, και ύστερα από καλή δική του ατομική προσπάθεια, έκανε το 5-0. Το 6-0 έκανε ο Νιάνιος με πολύ καλό πλασε από αριστερα, μετά από συγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Αργότερα, ο Στρατάκης εκτελεί φαουλ το οποίο κατευθυνόταν στο "Γ" της αντίπαλης εστίας, για να διώξει αμυντικός των αντιπάλων με τη γροθιά του. Το πέναλτι εκτελεί ο Στρατάκης (δικαιωματικά) και κάνει το 7-0 "ψαρώνοντας" το τέρμα. Το 8-0 κάνει ο Γιαννέλος σε κενή εστία, ύστερα πό καλη προσπάθεια των Στρατάκη-Νιανιο και πάσα του τελευταίου. Τέλος, το 9-0 κάνει ο Νιάνιος με σουτ-φωτοβολίδα από αριστερά που καρφώθηκε στην δεξιά γωνια, αφού πρωτα πέρασε και από την πλατη του Γιαννέλου.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή ύστερα από τεχνικό σουτ εκτός περιοχής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sugxairw tous Bojistas gia thn emfanish tous!Xairomai pou apedwse karpous to kainourgio susthma mas kai eimai pepeismenos pws tha erthoun kai akomh kaluteres emfaniseis!
Bravo se Gianelo kai Diamanth kuriws pou ekane mia polu kalh prwth emfanish me tous Bojistas,alla genika se olh thn omada pou para tis apousies epai3e kalo podosfairo kai mas ekane uperhfanous 3ana!

Forza Bojas!

Ανώνυμος είπε...

Ena megalo Bravo kai apo mena stous Furios Bojas...

-Giamarelo pote gyrises irakleio?

-Gstrat exei tzazepsei o tzatzanis...

-Oson afora ton tsikrilo ena exo na tou po : "Braaavo re..."

Ανώνυμος είπε...

Makrog kaneis polles krepales ekei, tha exeis katholou fusikh katastash otan guriseis apo thn perioxh tou Pelopa, katw apo to aulaki?

Ανώνυμος είπε...

Makrog makria apo ton tzatzani mh xazepseis kai esy...

Ανώνυμος είπε...

Gimareeeeeeeeelooooooooo!!!
Aurio tha pai3oume sto bravo??